cast

cat

|

A Puiggené Assessors per tal

de donar-li un bon servei,

estem constanment al dia

de totes les noves lleis

i normatives.

Notícies

30 de març de 2019

RENDA 2018

El dia 1 d’abril comença oficialment la nova campanya de RENDA 2018 que es va iniciar el passat dia 15 de març amb la possibilitat de sol·licitar telemàticament les dades fiscals a la pàgina Web de l’Agència Estatal d’Administració Tributaria (AEAT).

No hi ha gaires novetats amb respecte a la renda de l’exercici anterior, cal destacar les següents:

  • Desapareix la declaració en paper. Totes les declaracions s’hauran de presentar per via telemàtica.
  • Les prestacions per maternitat/paternitat passen a estar exemptes.
  • Apareixen noves deduccions per despeses d’escoles bressol.
  • Augmenten les deduccions per famílies nombroses.
  • Es modifiquen alguns límits i reduccions aplicables als rendiments del treball.

La presentació de la Declaració de Renda fins al dia 30 d’abril només es podrà fer per la via de la confirmació de l’esborrany per mitjans telemàtics i l’atenció presencial a les diferents Delegacions de la AEAT. Començarà, com cada any, a partir del maig.

PUIG & GENÉ ASSESSORS iniciarà la seva campanya de Renda a partir del dia 2 de maig, per la qual cosa, a partir d’aquesta data ja seran atesos presencialment a les nostres oficines pel nostre Equip Fiscal.

Els hi recordem tanmateix, la conveniència de demanar cita prèvia per ser atesos de forma personalitzada.

 

1 de maig de 2018

REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES

El proper dia 25 de maig de 2018, serà d’aplicació obligatòria el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades -Reglamento (UE) 2016/679-, relatiu a la protecció de les persones físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Aquest nou marc legislatiu modernitza substancialment la normativa en matèria de protecció de dades i unifica les legislacions dels diferents estats membres de la UE, amb l’objectiu de garantir als ciutadans un major control de les seves dades personals.

Per aquest motiu,  us comuniquem l’obligació d’adequar els seus processos interns a les exigències previstes en aquest Reglament i al seu temps, a adoptar les mesures jurídiques tècniques i organitzatives escaients en el si de la seva organització, ja que en cas d’incompliment es preveuen sancions que poden assolir el 20 milions d’euros o bé, fins el 4% del volum de negoci de l’infractor.

PUIG GENÉ ASSESSORS, ha arribat amb un acord de col·laboració amb ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, empresa externa, amb seu a Torrefarrera (Lleida), dedicada a la prestació de  serveis professionals d’adequació, implantació, manteniment, consultoria, formació i avaluació de riscos en matèria de protecció de dades, d’acord amb el previst a la normativa legal aplicable en matèria de protecció de dades i RGPD.

Si vostè està interessat en contractar aquest servei pot posar-se en contacte directament amb nosaltres, i des de PUIG GENÉ ASSESSORS, farem el tràmits inicials per que aquesta empresa es posi en contacte amb vostè, gaudint d’aquesta manera d’uns descomptes i preus especials en la implantació, formació i manteniment de la Protecció de Dades (RGPD).

Quedem doncs a la seva disposició per qualsevol dubte o aclariment,

Avís legal  |  Política de privacitat

Av. del Segre, 11 - 25007 Lleida

Tel. 973 72 50 80

info@puiggene.com